Page 1 of 1

Regulament Forum

PostPosted: September 9th, 2012, 3:13 pm
by Admin
Reguli Generale

1. Ca si membru ai acces nelimitat la functiile forumului, doar daca respecti acest regulament.
2. Ca si membru iti asumi raspunderea pentru ceea ce scrii pe forum dar si pentru actiunile tale in aceasta comunitate.
3. O persoana nu poate avea mai multe conturi. Noi verificam frecvent acest lucru, iar cei care au mai mult de 1 cont vor fi penalizati drastic.
4. Forumul NU trebuie confundat cu un CHAT. Mesaje care nu aduc nici un aport de informatie si sunt de genul "Marfa", "Esti tare", "Beton", etc. sunt interzise.
5. Este evident ca limbajul tau pe forum trebuie sa fie lipsit de injuraturi si de jigniri. De asemenea este strict interzisa folosirea de obscenitati in mesaje, in username, sau oriunde altundeva pe site. In caz contrar iti vom acorda 7 zile sa te linistesti (suspendarea contului).
6. Cei care jignesc alti membri ai comunitatii sau folosesc forumul pentru a-si descarca nervii vor fi suspendati timp de 7 zile.
7. Evalueaza mesajele tale inainte de a le face publice pe forum.
8. Foloseste-ti bunul simt si cei 7 ani de acasa si vei fi apreciat pentru asta. Nimeni nu apreciaza un om prost educat.
9. Regulile acestui forum se pot schimba pe parcurs fara un anunt general. Este recomandat sa recitesti acest regulament odata pe an.
10. Noi, administratorii acestui site, am decis sa nu permitem distribuirea materialelor protejate prin lege (copyright) pentru ca am incalca legislatia internationala privind drepturile de autor.
11. Noi, administratorii acestui site, nu garantam in nici un fel pentru acuratetea informatiilor scrise de utilizatorii forumului.
11. Intrebari cu privire la regulament dar si sugestii se trimit direct la administratori.

Reguli cu privire la mesajele pe forum

1. Inainte de a incepe o discutie noua, verifica daca nu exista deja o discutie pe acea tema printr-o simpla cautare.
2. Titlul si descrierea mesajului trebuie sa fie EXPLICITE si nu la modul general.
3. Mesajele trebuie sa cuprinda cat mai multe informatii. Daca doresti un raspuns prompt asigura-te ca oferi cat mai multe informatii.
4. Nu te scuza tot la al 2-lea mesaj pentru ca iti spui parerea. MBTuning este o comunitate si nimeni nu te va pedepsi daca respecti regulile.
5. Daca iti spui parerea intr-o discutie deja existenta, asigura-te ca mesajul tau este la subiect. Mesajele 'OFF-TOPIC' vor fi sterse iar autorii lor penalizati.
6. Nu se accepta link-uri, nume de persoane si firme, branduri, imagini si video in mesaje cu scopul de a face reclama.
7. Nu este permisa postarea aceluiasi mesaj sau topic in mai multe sectiuni.
8. Limbajul pe care il abordezi in formularea si scrierea mesajelor tale trebuie sa fie cat mai civilizat si coerent.
9. Nu abuza de iconite sau semne de punctuatie pentru ca nu suntem pe chat. Comportamentul de chat se penalizeaza.
10. Nu jigni, nu ameninta si nu batjocori colegii tai de forum. Nu declansa scandaluri (flame-uri). Comporta-te civilizat altfel vom lua masuri impotriva ta.
11. Nu sunt acceptate mesaje, semnaturi si avatare ce promoveaza alte forum-uri/site-uri concurente MBTuning.ro.
12. Nu sunt acceptate tutoriale, explicatii, solutii, etc. scrise partial sau ambiguu, insotite sau nu de detalii de contact, cu scopul de a pescui potentiali clienti. Ori ajuti benevol ori te abtii complet.

Despre datele tale personale

1. Administratorii MBTuning respecta toti membrii sai. De aceea, noi nu vom vinde sau impartasi informatiile tale personale nimanui.
2. Ocazional vei primi mesaje informative cu privire la forum si doar atat.
3. La inregistrare adresa ta de IP este stocata in baza de date MBTuning.ro.
4. Dupa inregistrare, trebuie sa iti activezi contul printr-un link pe care il vei primi la adresa de mail furnizata. Este posibil ca mailul de confirmare sa ajunga in BULK/JUNK asadar verificati si acel folder.

Note finale

Apreciem comportamentul si discutiile civilizate pe forum si dorim sa fie asa. Se presupune ca ai citit acest regulament si esti de acord cu el in cazul in care activezi pe forumul MBTuning.ro.
Orice sugestie este intotdeauna binevenita si luata in considerare.
Toate aceste reguli nu sunt pentru a restrictiona ci pentru a mentine un forum de calitate.
Va multumim pentru intelegere si va dorim sedere placuta!

Ne rezervam dreptul de a modifica sau a completa acest regulament fara a anunta cu toate ca acest lucru este putin probabil, politica forumului fiind de a promova legaturile intre utilizatori si conducerea acestuia. Astfel, in majoritatea cazurilor, veti fi anuntati de modificarile efectuate ce va pot afecta. Acest regulament poate fi completat (si/sau anumite sectiuni pot fi anulate) de catre eventualele regulamente individuale ale sectiunilor forumului. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii forumului au intotdeauna ultimul cuvant.