Acasa

De ce MBTuning?

Pentru ca suntem o echipa de profesionisti.

Calitatea si performata sunt criteriile dupa care ne calauzim activitatea! Impreuna vom descoperi noul NIVEL de performanta al masinii dumneavoastra.

Ce se modifica?

Printr-o atenta si personalizata modificare a soft-ului care comanda parametrii de functionare (injectie, turbo, EGR etc.) ai masinii se vor obtine performante pe care nu le banuiti in prezent.

Nu se depasesc limitele impuse de producator, castigul de putere si cuplu se va simti imediat iar consumul va ramane la fel pentru acelasi stil de condus.Raspunsul masinii va fi mai rapid, motorul va fi mai elastic in toate treptele de viteza si acceleratia va fi mai liniara.

Care sunt performantele dupa chiptuning?

Nu exista o regula generala cand vine vorba de chiptuning. Cele mai spectaculoase cresteri de putere 25-40% sunt la motoarele turbo diesel. Motoarele aspirate pe benzina castiga intre 8 si 12%. Remaparea se face prin portul de diagnoza OBD -II si nu sunt alterate informatiile citite de senzori ca in cazul box-tuningului. Se observa totusi o noua tendinta – motoarele mai noi au inceput sa fie din ce in ce mai sensibile, iar limitele impuse de producator sunt din ce in ce mai reduse.